Uw meubels, door de vakman gemaakt.

Wie is Fenno Wiggers?

Mijn naam is Fenno Wiggers, ik ben meubelmaker sinds 1989. Na de vakopleiding meubel maken, ben ik werkzaam geweest bij een groot meubel-interieurbouw bedrijf. in 2010 ben ik mijn eigen meubelmakerij begonnen. Gespecialiseerd in het maken van meubels en interieur op maat voor de particulier of bedrijf.


De charme van het werken als zelfstandig meubelmaker is dat elke klant en dus elk project weer anders is. De uitdaging is om voor de klant een ontwerp of een oplossing te bedenken geheel naar de wens van de klant.


Door goede communicatie zorg ik ervoor dat ik weet wat de klant wenst. Aan de hand hiervan wordt er een 3D schets ontwerp en een offerte gemaakt. Eventueel kan de klant natuurlijk zelf met een ontwerp komen wat ik dan kan uitwerken tot een meubel op maat.

U hoeft bij mij niet te kiezen uit een bepaald aantal materialen, afwerkingen of stijltypen. Ik maak simpelweg alles wat u wilt, zolang ik de kwaliteit kan waarborgen. De getoonde foto´s zijn slechts een klein deel van het werk van wat ik heb gedaan.


Meer info? Vul het reactieformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!